• +06-41194043
  • senaautos@hotmail.com

Golf 6 TDI !!

Golf 6 TDI !!

Golf 6 TDI nu binnen!! De Golf 6 TDI Bluemotion  is in veel uitvoeringen geleverd en dit is te herkennen aan de ‘line’, het gaat hier om een Higline uitvoering. Deze auto is een mooie in het zwart uitgevoerde verschijning. Met een full map navigatie en opties als cruise control is dit een mooi uitgevoerde versie van het meest verkochte model van VW. Het is alweer de zesde uitvoering waarmee Volkswagen haar wagenpark en de GOLF serie heeft uitgebreid.

De auto is verder voorzien van een alcantara bekleding, alarmsysteem en multifunctioneel stuurwiel. Als u op zoek bent naar een nette golf 6 met goede opties is het wellicht een goed idee om deze auto eens te komen bekijken. De auto is altijd netjes onderhouden geweest en is klaar voor een nieuwe eigenaar! De auto is voorzien van alle boekjes en sleutels en dus compleet! Overtuig u zelf door een proefrit te maken in deze superfijn rijdende auto bij Sena Auto’s Delfzijl. Wij staan altijd voor onze klanten klaar en hopen u binnenkort te mogen ontvangen bij ons in Delfzijl.

DISTRIBUTIE RIEM NET VERVANGEN.

Bij inruil bedraagt de prijs €8795.-

Wordt dagelijks mee gereden. (Uitsluitend op afspraak te bezichtigen)

Op zoek naar een betrouwbare , betaalbare auto? Dan bent u bij “SENA AUTO’s” aan het goede adres, wij zijn een RDW erkend autobedrijf.

SENA AUTO’s is als autobedrijf actief op het gebied van inkoop en verkoop van automobielen. Wij hebben een steeds wisselende voorraad.

Al onze prijzen zijn meeneemprijzen en zijn gebaseerd op een niet inruilprijs.

En uiteraard is inruilen van uw auto ook nog mogelijk bij ons!(Uiteraard moeten wij vaak wel uitgaan van “op basis van handelsprijs’.

TENAAMSTELLING VAN EEN AANGEKOCHTE AUTO WORDT TER PLEKKE 24/7 GEREGELD.

Onze openingstijden zijn:
Van maandag t/m vrijdag van 09.00u – 18.00u
Zaterdag van 10.00u – 15.00u.

Buiten openingstijden op afspraak geopend.
Om teleurstellingen te voorkomen, graag altijd eerst even bellen voordat u langs komt.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Graag tot ziens,

Neemt u gerust even contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit .

VOOR REACTIES BEL GERUST MET : 0596-617604
BIJ GEEN GEHOOR : 06-41194043

SENA AUTO’S
SEENDWEG 14
9936 GA / FARMSUM

 

lI0n27rshf

Leave a Reply