• +06-41194043
  • senaautos@hotmail.com

Audi A6 TDI 2014 VERKOCHT !!

Audi A6 TDI 2014 VERKOCHT !!

Nieuwe Audi A6 TDI 2014? Dan bent u bij Sena Auto’s aan het juiste adres! Er worden regelmatig auto’s bij ons ingeruild die nog een nieuwe kans verdienen. Deze zijn vaak langere tijd in bezit geweest van een zelfde eigenaar die op zoek is naar iets nieuws. Deze auto’s zijn vaak weinig gebruikt of als tweede auto en hebben daarom over het algemeen weinig mankementen. Hoewel het soms onmogelijk is om aankomend onderhoud te voorspellen, worden deze auto’s ook allemaal gecontroleerd tijdens een algemene test. Kijkt hier tussen ons huidig occasionaanbod.

Het is puur afhankelijk van vorige eigenaren, onderhoud en juiste kilometerstanden. Daarom worden deze aspecten tijden een algemene test allemaal doorgelopen. Uiteraard bestaat er een kans dat er een keer een fout wordt gemaakt, maar dit proberen wij te vermijden. Door een transparante en heldere kijk op de inkoopkanalen kunnen wij u zelfs voor een kleiner budget de juiste auto leveren.

Een Audi A6 van 2014 is kortgeleden binnengekomen bij Sena auto’s in Delfzijl. Deze prachtige machine is grotendeels S-line uitgevoerd en heeft een groot beeld navigatie systeem.In de stoelen kunnen uw passagiers praktisch slapen. Half leder en half alcantara bekleding maakt het hele plaatje wel af. De massieve lichtmetalen ‘Rotor’ velgen doen de auto ook alle recht toe en zijn ook als nieuw. De witte uitvoering is ook een kleur (ik hoor het u zeggen: wit is geen kleur) die de auto echt recht doet. De lijnen komen erg mooi uit in deze kleurencombinatie van grijs, antraciet, wit en zwart.

Verder is de auto afgewerkt met aan beide zijden een uitlaat en grijze diffuser.Technisch gezien is deze auto in nieuwstaat! Met een gemiddeld verbruik van 4,4 liter op 100 kilometer, zijn alle autoreizen voortaan een stuk voordeliger. Ook achterin heb je meer dan genoeg zitruimte en daarom leent deze auto zich ook voor vele doeleinden. Kortom een zakenauto, gezinsauto en reispartner in 1!

Deze Audi A6 is zeer rijk uitgerust en dat mag gezegd worden! Met een kilometerstand van 71.000 is de auto werkelijk in nieuwstaat. Komt u gerust bij ons langs of neem contact op!

hieronder een overzicht van algemene kenmerken:

Uitgebreide informatie

Datum eerste registratie 15-05-2014
Kenteken
2-TTZ-51
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
Energielabel  A
Laadvermogen 605 kg
GVW 2.240 kg
Totale afmetingen (lxbxh) 492 x 187 x 146 cm
Wielbasis 29 cm
Cilinderinhoud 1.968 cc
Aantal cilinders 4
Kleur Wit
Motorrijtuigenbelasting € 431 tot € 459 per kwartaal
Gewicht (leeg) 1.635 kg
Emissieklasse Euro 6
Max. trekgewicht 1.800 kg
Gecombineerd verbruik 4,4 l/100km
Verbruik stad 5,1 l/100km
Verbruik snelweg 3,9 l/100km
CO₂-emissie 114 g/km
BTW/Marge Marge
Bijtellingspercentage 25%
APK tot 15-05-2018
Kleur interieur Zwart
Bekleding Half leder / alcantara
Onderhoudsboekjes aanwezig Ja

 

Mooie Audi a6, maar waarom bij Sena auto’s kopen?

Een hoop gegevens en data. We begrijpen dat u ook gewoon een goede auto koopt waar u nog jaren plezier van heeft. Deze kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen is belangrijk voor ons. Daarom hebben wij net als bij al onze andere auto’s deze Audi A6 onderworpen aan een algemene test. Hier worden alle technische aspecten nagelopen op aankomend onderhoud en aankomende kosten. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud van de auto bij ons uit te besteden, waardoor u vaak ook nog een stuk voordeliger kunt autorijden. Vertrouwd en transparant zaken doen staat bij ons hoog aangeschreven. Komt u gerust langs!

lI0n27rshf

Leave a Reply