• +06-41194043
  • senaautos@hotmail.com

Welkom bij Sena Auto’s Delfzijl

Welkom bij Sena Auto’s Delfzijl

Welkom bij Autobedrijf Sena.┬áSena Auto’s is een eerlijk en betrouwbaar autobedrijf in gevestigd in Delfzijl. Het bedrijf staat er in de regio om bekend dat het een snel wisselende voorraad occasions heeft voor scherpe prijzen. Door de vele inkoopkanalen die het bedrijf heeft is het mogelijk om precies de auto te vinden die u zoekt. Er wordt dan ook uiterst zorgvuldig geselecteerd op de aanschaf van nieuwe occasions.

Een auto moet altijd voldoen aan de juiste technische eisen en niet onbelangrijk de juiste opties. Daarnaast zijn nog veel meer factoren die van belang zijn bij de aanschaf van occasions die we weer aanbieden aan de klant. Zaken als het aantal eigenaren en een NAP zijn daar ook een belangrijk onderdeel van. Een onjuiste of teruggedraaide kilometerstand heeft niemand wat aan. Vandaar dat er ook sinds een paar jaar een NAP rapport bij elke auto zit. Hiermee wordt duidelijk wat de werkelijke kilometerstand is van een auto, of dat deze onlogisch is. Het kan wel in sommige gevallen voorkomen dat er een onlogisch oordeel op de NAP staat vanwege import. Bij import auto’s is het namelijk niet mogelijk een logisch oordeel van NAP te ontvangen. Dit heeft te maken met het onderhoud wat al in het buitenland is uitgevoerd. Wel is het mogelijk alle kilometerstanden vanaf het moment dat de auto in Nederland is aangekomen af te lezen. Hierdoor is het dus alsnog mogelijk om een juiste indicatie te maken. Hoewel wij uiteraard alle zorg besteden aan de auto’s die wij inkopen, blijft het ook bij Sena Auto’s mensenwerk.

Door een combinatie van zowel kennis als ervaring bij de inkoop van de auto’s komen er vaak speciale uitvoeringen voorbij. Natuurlijk kunnen we u nog veel meer vertellen over ons en het bedrijf, maar nog liever zouden we u willen uitnodigen om eens bij ons lang te komen! De koffie staat altijd voor u klaar. Belt u altijd even van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

lI0n27rshf

Leave a Reply